Robert werd in het prachtige jaar 1981 geboren te Amsterdam. Al snel verhuisde hij met zijn ouders naar de lelijkste stad van Nederland: Almere. Hoewel hij opgroeide in een van de meest ondergewaardeerde steden van ons land, heeft hij altijd een passie gehad voor alles wat met entertainment te maken had. Zo luisterde hij al op jonge leeftijd vaak naar platen van Snip & Snap, Andre van Duin en Toon Hermans. Hij staarde tijdens het luisteren naar het plafond van zijn zolderkamer en visualiseerde zichzelf op dat grote podium van Carré, waarbij hij honderden toeschouwers entertainde met zijn variétéprogramma. Deze droom werd werkelijkheid! Maar zeker niet vanzelf. 

De weg naar succes bleek niet de weg van de minste weerstand, maar hij ging er met liefde tegenaan. Volledig autodidact werd hij meester over het timen van grappen en wist hij hoe hij mensen moest raken en grijpen met zijn humor. Toen op 8-jarige leeftijd de magie in zijn leven kwam, ontstond de perfecte en unieke combinatie van cabaret en magie. Een verrassende combinatie die door veel mensen zeer werd gewaardeerd. 

Het ondernemen zat er bij Robert al vroeg in en hij wist al op jonge leeftijd hoe hij geld kon verdienen met zijn kunsten. Op zijn 14de spande hij in zijn ouderlijk huis een groot zwart doek en hield hij Magic Shows voor iedereen uit de buurt. Slechts 5 gulden betaalde men en daarvoor kregen de toeschouwers een 2 uur durende show met limonade en koekjes. Zo wist hij op jonge leeftijd zijn zakgeld goed aan te vullen. Na jarenlang oefenen en optreden behaalde hij een aantal prestigieuze prijzen en onderscheidingen. Zo werd hij Nederlands Kampioen Algemeen Goochelen en kreeg hij als jongste deelnemer ooit de onderscheiding voor Meest Komische Presentatie. Vele prijzen en onderscheidingen volgden. 

Al snel viel hij op bij professioneel optredend Nederland. Zo ook bij wijlen Richard Ross, de enige Nederlander die ooit drie maal Wereld Kampioen goochelen is geworden. Hij betrok Robert bij zijn bureau Dutch Magic, waar hij direct begon met zijn eerste goed betaalde opdrachten. Via deze prachtige opstap leerde hij het vak van zijn zeer gerespecteerde en internationaal prijswinnende collega-magicians als Peter Vogel, Ronald Moray en Tony Wilson. Al snel werd het voor Robert tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Steeds had hij de aangeboren behoefte om zich verder te ontwikkelen en het maximale uit zijn talent te halen. Hij wilde meer en groter. 

Hij besloot om een duo te vormen met Danny Campion. Het duo kreeg de opvallende naam Beef-stuk. Duo Beef-stuk was een zeer succesvol concept voor de zakelijke markt. Het duo werd ingehuurd tijdens zakelijke meetings als seminars en congressen. De twee heren verzorgden een duo-act met de unieke combinatie van cabaret, magie en zelfs zang! Al snel werd het duo een groot succes in Nederland en het verzorgde honderden optredens per jaar door heel het land en ver daarbuiten. Doordat zij altijd hun show op maat maakten voor de bedrijven die hen inhuurden, werd hun een kijkje in de keuken gegund bij honderden bedrijven. Hierdoor ging het ondernemersbloed bij Robert alleen maar sneller stromen. 

Dit deed hem besluiten om op 22-jarige leeftijd zijn eigen artiesten- en sprekersbureau op te richten. Hij startte met Quality Bookings, een allround entertainmentbureau waar men een scala aan artiesten kon boeken, van een goochelaar tot aan de bekendste artiesten van Nederland. Ook dit werd een groot succes. Robert verzorgde in korte tijd voor honderden artiesten en sprekers boekingen voor de grootste bedrijven in het land. Omdat ook zijn collega van het duo Beef-stuk een succesvolle onderneming had opgericht, stopte het duo Beef-stuk, na 5 jaren van succes, op het hoogtepunt, en beide heren gingen hun eigen weg in het zakenleven. 

Robert zette in korte tijd een prachtig bedrijf neer en opende een aantal geslaagde entertainmentgerelateerde webshops op internet, met als bekendste Workshoppen. Robert zelf stopte uiteraard niet met optreden. Tot op de dag van vandaag ligt zijn liefde bij optreden. Hij treedt elk jaar op als dagvoorzitter en zakelijk cabaretier tijdens congressen en seminars. Ook wordt hij door zijn succes als ondernemer veel gevraagd als spreker, waarbij hij de mensen helpt ook hun dromen te realiseren en tools aanreikt bij het behalen van geluk.