Dagvoorzitter Robert de Vries

Als dagvoorzitter is Robert zeer veelzijdig. Niet alleen is hij innemend, vlot, en vlijmscherp. Als dagvoorzitter is hij ook warm, oprecht en geïnteresseerd in de deelnemers. Uniek voor zijn presentatiestijl is de hoge mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen. Hij leidt uw evenement of congres in goede banen. 

Magisch dagvoorzitter

Als één van de beste goochelaars van Nederland kan Robert uw congres leiden als een vingervlugge dagvoorzitter. Hierbij vertoont hij tussen elke spreker een korte act die inspeelt op de inhoud van het programma. Door de interactie met het publiek en de sterke magische effecten blijven uw gasten scherp en alert waardoor uw boodschap beter wordt opgenomen.

Debatleider en brainstormsessies

Robert weet precies hoe hij een goed debat moet leiden en hoe hij mensen moet activeren om hun eigen mening te laten horen. Wilt u dus weten hoe uw personeel of klanten ergens over denken? Of wilt u mensen met elkaar in discussie brengen? Dan is Robert de geschikte dagvoorzitter voor u. 

Taken dagvoorzitter

Het is de taak van een dagvoorzitter om te zorgen voor een vloeiend programma waarbij de diverse programmaonderdelen naadloos aan elkaar worden gesproken. Ook zorgt de dagvoorzitter voor interactie, energie en aandacht van de aanwezige gasten. Robert de Vries weet precies hoe hij elke doelgroep moet aanspreken. Ook het inspelen op onvoorziene gebeurtenissen is een kunst die de dagvoorzitter moet beheersen.