Energizer tijdens congressen

Energie, we hebben het allemaal nodig. Zeker tijdens seminars en congressen waar u totale concentratie van uw gasten vraagt. Organiseert u binnenkort een zakelijke meeting en zoekt u een energizer om uw gasten scherp en alert te houden?

Magical Cabaret

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 30 minuten durende uptempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten. Geen kisten, kasten en flauwe doekjes, maar een eigentijdse energizer!

De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven.

“Energie volgt aandacht en aandacht energie”

Energizer XL is een 30 minuten durende uptempo show met de unieke combinatie van cabaret en magie. Met zijn energieke persoonlijkheid, opzwepende muziek van de live dj, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten, dient Robert uw gasten een energie injectie toe. Na deze show zitten uw gasten weer op het puntje van de stoel om uw boodschap te absorberen.