Ondernemer

Robert is al vanaf zijn 16de ondernemer en heeft diverse bedrijven opgestart. Het ondernemen zat hem al vroeg in de vingers en was één van de jongste ondernemers ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met ondernemen is hij nooit gestopt en bestuurt momenteel een aantal zeer succesvolle ondernemingen. 

Inspiration360 is het grootste Nederlandse inspiratie-event ooit met internationale topsprekers in een unieke formatie. Economieën veranderen, winstmodellen worden omgegooid en het klimaat is aan verandering onderhevig. Dat vereist aanpassingsvermogen. Bedrijven kunnen niet alleen maar winst maken, individuen zijn op zoek naar zingeving en in plaats van alleen maar nemen moeten we gaan teruggeven aan de planeet. Is Nederland daar wel klaar voor? En innoveren we wel snel genoeg om hierop te kunnen anticiperen? Hoe maakt u het verschil?

Quality Bookings is een fullservice artiesten- en sprekersbureau dat nu ruim tien jaar actief is en inmiddels is uitgegroeid tot het meest toonaangevende bureau van Nederland. Wij werken met veel trots en passie voor de top 500 bedrijven van ons land en boeken jaarlijks honderden sprekers, dagvoorzitters, cabaretiers en artiesten voor de meest uiteenlopende evenementen.

Eventbureau.nl is een professioneel en betrouwbaar evenementenbureau met meer dan 10 jaar  ervaring. Geen doorsnee evenementen, maar baanbrekende concepten die gemaakt worden op basis van uw doelgroep, doelstellingen en budget.

Welkom bij Sprekersbureau.com. Op deze website hebben wij de meest bijzondere en inspirerende sprekers voor u verzamelt. Het boeken van sprekers tijdens seminars, congressen en bedrijfspresentaties wordt steeds populairder. Het motiveren en inspireren van werknemers alsook klanten is belangrijker dan ooit te voren. Maar welke spreker past het beste bij uw doelgroep, doelstellingen en budget? Door de wildgroei op internet is het steeds lastig op vast te stellen welk bureau of welke spreker professioneel en betrouwbaar is.

Workshoppen.nl is het eerste en grootste workshopbureau van Nederland. Wij bieden het meest verrassende, inspirerende en grootste aanbod in workshops. Met tienduizenden bezoekers per maand en ruim 20.000 offerteaanvragen per jaar mag Workshoppen.nl zich marktleider noemen in zijn vakgebied.

Artiestenbureau.nl is het grootste online artiestenbureau van Nederland. Elke artiest, dj, band, bekende Nederlander of workshop is hier te boeken. U boekt via ons altijd voor de scherpste prijzen en omdat wij altijd direct bij de artiest of manager boeken, kunnen wij zeer snelle service leveren.