Robert interviewt

Hebt u ook de ervaring gehad met sprekers van wie hun verhaal niet volledig aansloot bij uw doelgroep en bijeenkomst? U hebt de sprekers uitvoerig gebrieft en toch komt het niet helemaal uit de verf zoals gehoopt. Logisch. De meeste sprekers hebben overvolle agenda’s en vaak meerdere opdrachten per dag. Dan lukt het niet altijd om even scherp te zijn en altijd 100% maatwerk te verzorgen.

Daarom introduceert Robert de Vries het nieuwe concept: Robert interviewt.

Het concept is supersimpel, maar daardoor enorm effectief! In plaats van de spreker uit te nodigen voor een keynote, wordt de spreker door Robert geïnterviewd op het podium. U kunt als bedrijf Robert volledig briefen en hij bewaakt altijd dat het interview 100% maatwerk is!

Uw voordelen:

  1. 100% maatwerk
  2. Altijd fysieke werkbespreking
  3. PowerPoint vrij
  4. Veel interactie met de zaal

Interview Dennis van der Geest

In deze aflevering van Quality Bookings TV zijn wij te gast bij Huis ter Duin in Noordwijk en wel in de trendy Beachclub Breakers. In dit gesprek interviewt presentator Robert de Vries het veelzijdige talent Dennis van der Geest. In dit interview spreekt hij openhartig over zijn jeugd en de start van zijn carrière als judoka. Hij geeft zijn geheime wapens bloot en geeft tips voor iedereen die een droom wil verwezenlijken. Dennis van der Geest spreekt uitgebreid over zijn nieuwe sportschool, zijn ondernemerschap en zijn dj-ambities en dromen. Ook vertelt hij over zijn passie voor het geven van lezingen en workshops voor bedrijven.

Interview Marc van Eck

Nogmaals te gast bij Huis ter Duin Beachclub Breakers interviewt Robert de Vries de best verkopende managementboekauteur van het moment. Marc van Eck is de bedenker van internal branding en geeft zeer inspirerende lezingen, workshops en trainingen. Dit is het eerste en uitgebreidste interview dat Marc ooit heeft gegeven: u leert Marc zeer uitgebreid kennen. Hij spreekt openlijk over zijn gehele carrière, hoogtepunten maar ook blunders. Wat heeft Marc van Eck met koffie? En hoe kijkt Marc tegen de crisis aan? Bekijk snel deze aflevering van Quality Bookings TV.

Interview Maarten Willemse

Vanuit theater De Roestbak in Almere interviewt Robert de Vries in deze aflevering van Quality Bookings TV cabaretier en dagvoorzitter Maarten Willemse. Maarten is een veelzijdig talent en is zowel in het theater als in het bedrijfsevenementencircuit een graag geziene gast. Hoe wordt iemand cabaretier? Op deze vraag proberen wij in deze aflevering antwoord te krijgen. U zult deze man direct in uw hart sluiten als hij u openhartig vertelt over zijn jeugd en de lange weg naar succes. Maarten vertelt ook gedetailleerd over zijn bijdragen tijdens congressen en seminars en zal u inspireren met zijn unieke concepten. Kortom... een warm en oprecht gesprek tussen twee vakidioten. 

Interview René Savelberg

Vanuit De Roestbak in Almere interviewt Robert de Vries de voormalig CEO van McDonald's. Nooit kwam u zoveel te weten over één van de grootste bedrijven ter wereld. René Savelberg heeft 14 jaar lang aan de top gestaan van McDonald's en weet als geen ander hoe een dergelijk topbedrijf aan de top blijft. Het gesprek gaat over ondernemerschap, omgaan met crisissen en innovatie. Hoe extreem is McDonald's in het creëren van merkwaarde, denkt u? Dat is een van de zaken die aan bod komt in dit informatieve interview. Ook neemt René Savelberg u mee in zijn huidige bedrijf McSense, waarmee hij bedrijven helpt om groeikracht te creëren.